Can't launch SongRequest window (YTplayer)


#1

Hello… From 1st December can’t launch YouTubePlayer, always Loading animation

PhantomBot Version: 2.4.2 (Revision: 5c75a7b2)
OS Version: Windows 7
Java Version: 1.8.0_171-b11
Stock PhantomBot: Yes

CMD tell me this:

[12-02-2018 @ 17:52:19.872 GMT] [?] YouTube Player is connected! [?]
[12-02-2018 @ 17:52:23.874 GMT] [ERROR] [youtubePlayer.js:746] YoutubeVideo::exc
eption: This video is not allowed to be embedded (ID: vY_kyk8yL9U)
[12-02-2018 @ 17:52:23.963 GMT] [ERROR] [youtubePlayer.js:746] YoutubeVideo::exc
eption: This video is not allowed to be embedded (ID: q_Wk_dn-jEg)
[12-02-2018 @ 17:52:24.036 GMT] [ERROR] [youtubePlayer.js:746] YoutubeVideo::exc
eption: This video is not allowed to be embedded (ID: 5WRZ-bC5XzE)
[12-02-2018 @ 17:52:24.112 GMT] [ERROR] [youtubePlayer.js:746] YoutubeVideo::exc
eption: This video is not allowed to be embedded (ID: 9Y5CCHacHfk)
[12-02-2018 @ 17:52:24.714 GMT] [ERROR] [init.js:325] (hook.call, yTPlayerState,
./systems/youtubePlayer.js) No data returned.
[12-02-2018 @ 17:54:29.655 GMT] [?] YouTube Player is disconnected! [?]

I’m new user, sorry… Still need many learning =) Thank you for Great Bot


#2

It appears that so far, all the videos you’re attempting to load don’t allow embedding, which is how the player works. Try loading up a song that you know for a fact can be embedded, and see if that makes things work for you.


#3

That four tracks are embeddable which come with the default playlist.


#4

Try to Acquire YouTube API Key first.


#5

Magically, everything is back in place and working =) I nothing change, nothing do, just try launch again, and all work… Thanks for fast reply,very glad what support so quick try help… Thank again :wink:


#6

Sometimes error return… But after Acquire YouTube Api Key all start work without errors. Thanks for help